15-20
Laktosefri
Glutenfri
Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
125 g
Wokede grønnsaker og søt chilisaus
Brokkoli
½ stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Sesamstekte storfestrimler
Storfestrimler
250 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 523 kcal
- Fett 8 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i flere omganger hvis det blir for mye kjøtt i pannen. Da blir kjøttet stekt og ikke kokt.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Wokede grønnsaker og søt chilisaus: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver på skrå.
- Wokede grønnsaker og søt chilisaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn den søte chilisausen, eller server den ved siden av. Ha grønnsakene over i en serveringsskål.
- Sesamstekte storfestrimler: Bruk pannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet og sesamfrøene i 1–2 minutter.
- God middag!