Glutenfri
Fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter
4.32 (583)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
- salt
- pepper
- olje
- smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Norsk eple
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Egg
2 stk
Aioli
⅓ pakke
Lettrømme
½–1 pakke
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Sitron
½ stk
Fiskekaker
360 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 728 kcal
- Fett: 41 g
- Karbohydrater: 57 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakkede urter i eggesalaten.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene og skyll eplet. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern, og ha dem i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker og litt saft fra sitronen.
Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll dem i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skrell og grovhakk eggene. Ha eggene i en serveringsskål sammen med aiolien, lettrømmen og kryddermiksen. Smak til med saften fra resten av sitronen, salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!