30-40
Laktosefri
Glutenfri
Kylling i mango- og karrisaus med peanøtter, lime og ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Nøtter,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- vann
Kylling i mango- og karrisaus
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Maisstivelse
½ pakke
Karri
½ pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Mangochutney
1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Soyasaus (Soya)
1 ss
Vann
1 dl
Basmatiris
Basmatiris
135 g
Tilbehør
Lime
1 stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 935 kcal
- Fett 37 g
- Karbohydrater 101 g
- Protein 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Kylling i mango- og karrisaus: Skrell og kutt rødløken i terninger. Kutt brokkolien i mindre buketter.
- Kylling i mango- og karrisaus, fortsettelse: Visp godt sammen 1 ss soyasaus, maisstivelsen, karrien, hønsebuljongen, ønsket mengde av chiliflakene, kokoskremen, mangochutneyen og 1 dl vann i en skål. Ha grønnsakene og kyllingen i en ildfast form, og hell over sausen. Trykk brokkolien litt ned i sausen. Stek det hele i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
- Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Tilbehør: Kutt limen i båter. Topp retten med limesaften og peanøttene.