25-35
Vegetar
Minestronesuppe med rosmarin, bønner og spinat, servert med nystekte bagetter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- selleri
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Minestronesuppe
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Stangselleri (Selleri)
1 stilk
Rosmarin
¼ bunt
Borlottibønner
1 pakke
Spinat
100 g
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Pasta (Hvete)
50 g
Vann
8 dl
Grove bagetter
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1 pakke
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 767 kcal
- Fett 23 g
- Karbohydrater 106 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne suppen med litt pesto for ekstra god smak.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader.
- Minestronesuppe: Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt sellerien i tynne skiver. Skyll og grovhakk rosmarinen. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha spinaten i et dørslag, og skyll den i kaldt vann.
- Minestronesuppe, fortsettelse: Varm opp en tykkbunnet kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken, gulrøttene og sellerien i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Tilsett de hakkede tomatene, bønnerne, omtrent 8 dl vann, grønnsaksbuljongen og rosmarinen. Kok opp, og la minestronesuppen småkoke i 10–12 minutter, eller til grønnsakene er møre. Ha i pastaen, og kok suppen i 8–10 minutter, til pastaen er gjennomkokt, men har litt tyggemotstand. Spe på med mer vann for å justere tykkelsen på suppen. Vend inn spinaten når det gjenstår 2–3 minutter av suppens koketid. Smak til med litt salt og pepper før servering.
- Grove bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
- Topping: Topp suppen med den revne osten ved servering.
- Restetips: Hvis du får supperester, frys dem ned og spis dem til middag en dag du har lite tid.