Minestronesuppe med rosmarin, bønner og spinat, servert med nystekte bagetter
Vegetar

Minestronesuppe med rosmarin, bønner og spinat, servert med nystekte bagetter

3.93 (264)
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Stangselleri
1 stilk
(Selleri)
Rosmarin
¼ bunt
Borlottibønner
1 pakke
Spinat
100 g
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Pasta
50 g
(Hvete)
Vann
8 dl
Grove bagetter
1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 767 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 106 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne suppen med litt pesto for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader.
Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt sellerien i tynne skiver. Skyll og grovhakk rosmarinen. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha spinaten i et dørslag, og skyll den i kaldt vann. 
 Varm opp en tykkbunnet kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken, gulrøttene og sellerien i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Tilsett de hakkede tomatene, bønnerne, omtrent 8 dl vann, grønnsaksbuljongen og rosmarinen. Kok opp, og la minestronesuppen småkoke i 10–12 minutter, eller til grønnsakene er møre. Ha i pastaen, og kok suppen i 8–10 minutter, til pastaen er gjennomkokt, men har litt tyggemotstand. Spe på med mer vann for å justere tykkelsen på suppen. Vend inn spinaten når det gjenstår 2–3 minutter av suppens koketid. Smak til med litt salt og pepper før servering.
 Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Topp suppen med den revne osten ved servering.
 Hvis du får supperester, frys dem ned og spis dem til middag en dag du har lite tid.
God middag!