Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Potetmos
Rustikk potetmos med timian (Melk, Laktose)
500 g
Ovnsbakte grønnsaker og laks
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Laksefilet (Fisk)
270 g
Soyasmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
Soyasaus (Soya)
1–2 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 740 kcal
- Fett 49 g
- Karbohydrater 39 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Potetmos: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt.
- Ovnsbakte grønnsaker og laks: Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 12 minutter. Ta grønnsakene ut av ovnen, legg fisken oppå dem, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
- Soyasmør: Smelt kryddersmøret i en liten kjele på middels varme. Rør inn 1–2 ss soyasaus. Hold soyasmøret varmt frem til servering.