Glutenfri
Laksefilet med ovnsbakte grønnsaker, potetmos og soyasmør
4.23 (498)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Rustikk potetmos med timian
500 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Laksefilet
270 g
Kryddersmør
½ pakke
Soyasaus
1–2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 740 kcal
- Fett: 49 g
- Karbohydrater: 39 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt.
Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 12 minutter. Ta grønnsakene ut av ovnen, legg fisken oppå dem, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
Smelt kryddersmøret i en liten kjele på middels varme. Rør inn 1–2 ss soyasaus. Hold soyasmøret varmt frem til servering.
God middag!