Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing

Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing

4.25 (570)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Jasminris
125 g
Agurk
½ stk
Norsk eple
½–1 stk
Syltet ingefær
1 pakke
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 693 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt agurken og eplet i små terninger. Finhakk den syltede ingefæren. Bland agurk- og epleterningene sammen med ingefæren i en skål. Smak til agurk- og eplesalaten med salt.
 Skjær fisken i grove biter. Legg ris i bunnen av en skål, og topp med fiskebitene, agurk- og eplesalaten, teriyakisausen og chilimajonesen.
Vel bekomme!