Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing
4.25 (570)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Tempurasei
330 g
Jasminris
125 g
Agurk
½ stk
Norsk eple
½–1 stk
Syltet ingefær
1 pakke
Teriyakisaus
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 693 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 94 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken og eplet i små terninger. Finhakk den syltede ingefæren. Bland agurk- og epleterningene sammen med ingefæren i en skål. Smak til agurk- og eplesalaten med salt.
Skjær fisken i grove biter. Legg ris i bunnen av en skål, og topp med fiskebitene, agurk- og eplesalaten, teriyakisausen og chilimajonesen.
Vel bekomme!