Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med villris og stekt egg
Laktosefri

Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med villris og stekt egg

4.06 (649)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Villris
125 g
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønne bønner
150 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Egg
2 stk
(Egg)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 720 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt løken og gulroten i to på langs og deretter i tynne skiver. Kutt av enden på bønnene og del de i fire på tvers.
Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og ha i løken, bønnene og gulroten. Krydre med litt salt og pepper, og stek videre i 2–3 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett teriyakisausen og edamamebønnene, og la det stå på svak varme til resten av retten er klar.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i pannen, og stek dem i 2–3 minutter, til eggehviten har stivnet, men eggeplommen er rennende.
Vel bekomme!
God middag!