15-20
Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Stekt kylling
Skivet kyllingfilet
200 g
Rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Tilbehør
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 625 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis ikke alle liker koriander, kan du også servere det som tilbehør til retten.
- Thaisuppe: Varm opp suppen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring.
- Thaisuppe, fortsettelse: Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Ha gulroten i suppen, og la suppen småkoke på middels varme i 5–10 minutter. Tilsett pak choyen i suppen 3–4 minutter før servering.
- Stekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Smak til med salt og pepper, og ha kyllingen over i suppen.
- Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
- Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp suppen med korianderen, og server limebåtene til retten.