Sommerlig pastasalat med urtemarinert svinekjøtt og svarte bønner
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- olje
- salt
- pepper
Fullkornspenne
100–200 g
Brokkoli
½ stk
Rødløk
½ stk
Reddiker
½ pakke
Ruccola
25 g
Tranebær
1 pakke
Yoghurt naturell
75 g
Aioli
½ pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Svarte bønner
½–1 pakke
Hvitløksfedd
1 stk
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 713 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 78 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og kutt reddikene i skiver. Skyll ruccolaen. Ha brokkolien, rødløken, reddikene og tranebærene i en serveringsskål, og bland inn yoghurten, aiolien, 1 ss eddik og 1 ts sukker. Smak til med litt salt og pepper.
Hell laken av bønnene, og skyll dem under kaldt vann. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1 minutt, uten å røre i det, til det har fått en stekeskorpe. Vend på kjøttet og tilsett bønnene og hvitløken. Stek videre i 1–2 minutter. Stek gjerne kjøttet i flere omganger slik at det blir stekt og ikke kokt.
Vend den ferdigkokte pastaen inn i den kremede salaten, og topp med ruccolaen, kjøttet og bønnene.
Vel bekomme!
God middag!