15-20
Glutenfri
Ferske laksekarbonader med kremet potetsalat, nektarin og spinat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olivenolje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- olje
- salt
- pepper
Kremet potetsalat
Poteter
350 g
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Laksekarbonader og løk
Rødløk
1 stk
Lakseburger (Fisk)
1 pakke
Nektarin og spinat
Spinat
50 g
Nektarin
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 590 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 42 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kremet potetsalat: Kutt potetene i fire. Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Laksekarbonader og løk: Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 5 minutter, til den er lett brunet. Ha løken over i en liten skål. Stek så lakseburgerne i 1–2 minutter på hver side, og ta stekepannen av varmen. Krydre burgerne med litt salt og pepper.
- Nektarin og spinat: Skyll og tørk spinaten. Skyll nektarinen og kutt den i båter. Bland sammen spinaten, nektarinen, 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper i en salatbolle.
- Kremet potetsalat, fortsettelse: Skyll potetene raskt i kaldt vann, og hell av vannet. Ha potetene i en skål og vend inn hvitløksdressingen. Smak til med salt og pepper.
- God middag!