Ferske laksekarbonader med kremet potetsalat, nektarin og spinat
15-20
Glutenfri

Ferske laksekarbonader med kremet potetsalat, nektarin og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olje
  • salt
  • pepper

Kremet potetsalat

poteter
Poteter
350 g
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke

Laksekarbonader og løk

rødløk
Rødløk
1 stk
lakseburger
Lakseburger (Fisk)
1 pakke

Nektarin og spinat

spinat
Spinat
50 g
nektarin
Nektarin
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 590 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 42 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kremet potetsalat: Kutt potetene i fire. Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
  2. Laksekarbonader og løk: Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 5 minutter, til den er lett brunet. Ha løken over i en liten skål. Stek så lakseburgerne i 1–2 minutter på hver side, og ta stekepannen av varmen. Krydre burgerne med litt salt og pepper. 
  3. Nektarin og spinat: Skyll og tørk spinaten. Skyll nektarinen og kutt den i båter. Bland sammen spinaten, nektarinen, 1 ss olivenolje, 1 ss valgfri edddik, litt salt og pepper i en salatbolle. 
  4. Kremet potetsalat, fortsettelse: Skyll potetene raskt i kaldt vann, og hell av vannet. Ha potetene i en skål og vend inn hvitløksdressingen. Smak til med salt og pepper. 
  5. God middag!