Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola

Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola

4.38 (424)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk)
Pepperoni
100 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1082 kcal
  • Fett: 54 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø gjerne litt jalapeños over pizzaen for ekstra futt.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt chilien i tynne skiver. Hell laken av den ferske mozzarellaen, og kutt den i terninger. 
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen på pizzabunnene, strø over mozzareallen og den revne osten, og topp med pepperonien. Ha rødløks- og chiliskivene over til slutt. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter. 
 Topp pizzaene med ruccolaen, og drypp over litt olivenolje. Krydre med litt salt og pepper. 
God middag!