Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
15-20
Vegetar

Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Fullkornslinguine

fullkornslinguine
Fullkornslinguine (Hvete)
150–200 g

Bolognese med linser

bolognese med linser
Bolognese med linser (Selleri)
600 g

Tomatsalat

restaurantsalat
Restaurantsalat
50 g
tomat
Tomat
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
½ stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 662 kcal
  • Fett 15 g
  • Karbohydrater 102 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Fullkornslinguine: Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Bolognese med linser: Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La sausen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
  3. Tomatsalat: Skyll salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bland salaten, tomaten, løken og balsamicovinaigretten i en salatbolle.
  4. Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten.