15-20
Laktosefri
Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker, curry- og mangodressing og syltet rødløk
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- hvete
Basisvarer
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Kyllingburrito
Gul løk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tortillalefser (Hvete)
2–4 stk
Villrisblanding
Villrisblanding
125 g
Til servering
Restaurantsalat
50 g
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Syltet rødløk
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1024 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 110 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Snu litt på kyllingen og grønnsakene halvveis i steketiden, så de blir jevnt stekt.
- Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
- Kyllingburrito: Skrell og kutt løken i grove biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Fordel kyllingen, løken og paprikaen utover en smurt ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i 15–20 minutter.
- Villrisblanding: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Kyllingburrito, fortsettelse: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og legg dem i ovnen når det gjenstår 5 minutter av kyllingen og grønnsakenes steketid.
- Servering: Skyll salaten. Fyll tortillalefsene med risen, salaten, kyllingen og de ovnsbakte grønnsakene. Topp med curry- og mangodressingen og den syltede rødløken.