15-20
Laktosefri
Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- pepper
- olje
Pasta og brokkoli
Penne (Hvete)
100 g
Brokkoli
1 stk
Smør (Melk)
1 ss
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Stekt kylling
Kyllingfilet i strimler
300 g
Urtemiks
1 pakke
Tilbehør
Krutonger (Hvete)
40 g
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 693 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 55 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.
- Pasta og brokkoli: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Bruk en stor kjele så det er plass til brokkolien også.
- Kokt brokkoli: Del ønsket mengde av brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 2–4 minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn 1 ss smør.
- Grønnsaker: Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
- Stekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper (se tips).
- Pastasalat: Ha salaten i en serveringsbolle, og fordel pastaen, brokkolien, tomaten, kyllingen og krutongene over. Server cæsardressingen til retten.