Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade

Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade

4.01 (110)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Poteter
350 g
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Blomkål
½–1 stk
Grønne erter
125 g
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
1 pakke
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 671 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til karriremuladen med litt sitronsaft.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, og kok opp to kjeler med lettsaltet vann til potetene og grønnsakene.
 Del potetene i to, og kok dem i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Del blomkålen i buketter, og kok dem i 4–5 minutter. Tilsett de grønne ertene når det gjenstår 2 minutter av koketiden.
 Bland sammen remuladen og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål (se tips).
 Del sitronen i båter og server til retten. God middag!
God middag!