Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • olje

Sennepsmarinerte poteter

poteter
Poteter
350 g
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
½ pakke
dill
Dill
½ bunt

Agurksalat

dill
Dill
½ bunt
agurk
Agurk
1 stk
sitron
Sitron
½ stk
Sukker
½ ss

Fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g

Tilbehør

sitron
Sitron
½ stk
urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 557 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 54 g
  • Protein 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til de sennepsmarinerte potetene med litt flytende honning.

  1. Sennepsmarinerte poteter: Del potetene i to, og kok de i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
  2. Agurksalat: Skyll og finhakk dillen. Skyll agurken, og kutt den i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen halvparten av dillen, agurken, saften fra halve sitronen og ½ ss sukker i en skål.
  3. Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  4. Sennepsmarinerte poteter, fortsettelse: Sil vannet av potetene, og ha dem tilbake i kjelen. Bland inn sennepsvinaigretten og resten av dillen.
  5. Tilbehør: Kutt resten av sitronen i båter. Server urtedressingen og sitronbåtene til retten.