Tempurapanert sei med fullkornscouscoussalat og teriyakisaus
15-20

Tempurapanert sei med fullkornscouscoussalat og teriyakisaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt

Tempurapanert sei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Couscoussalat

fullkornscouscous
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
rødløk
Rødløk
½ stk
lime
Lime
½–1 stk
agurk
Agurk
½–1 stk
mango
Mango
½–1 stk
Sukker
1 ts

Servering

teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 627 kcal
  • Fett 9 g
  • Karbohydrater 102 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en ekstra god og nøttete smak på couscousen, kan du steke den lett gyllen i litt olje i 2–3 minutter før du heller på vann og koker den som vanlig.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Tempurapanert sei: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
  3. Couscoussalat: Tilbered fullkornscouscousen som anvist på pakken (se tips).
  4. Couscoussalat, fortsettelse: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løken i en stor serveringsskål, og vend inn 1 ts sukker og saften fra limen. La det trekke i 5 minutter. Skyll og kutt agurken og mangoen i terninger. Ha agurk- og mangoterningene i skålen med rødløken. Vend inn den ferdigkokte couscousen. Smak til med salt.
  5. Servering: Server teriyakisausen til retten.