15-20
Pastasalat med urtemarinerte svinestrimler, bakte cherrytomater og kremet pestodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Pastasalat
Casarecce (Hvete)
200 g
Restaurantsalat
50 g
Kremet pestodressing
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Vann
1–2 ss
Ovnsbakte cherrytomater
Cherrytomater
250 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Urtemarinerte svinestrimler
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
Til servering
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1057 kcal
- Fett 58 g
- Karbohydrater 94 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også lage ostekrutonger ved å steke krutongene sammen med osten, så det fester seg til krutongene og blir sprøtt.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, og kok opp en kjele med vann til pastaen.
- Pastasalat: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Ovnsbakte cherrytomater: Skyll cherrytomatene og ha dem i en ildfast form. Vend inn balsamicovinaigretten og bak tomatene i ovnen i 10–12 minutter.
- Kremet pestodressing: Bland sammen basilikumpestoen, lettrømmen og 1–2 ss vann i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
- Urtemarinerte svinestrimler: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, uten å røre i det, til det har fått en stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek det i 2–3 minutter til.
- Til servering: Fordel pastaen utover et stort fat. Legg salaten over, og topp med de bakte cherrytomatene og sjyen fra formen. Topp med svinestrimlene, pestodressingen, krutongene og riv over Grana Padano-osten (se tips).