20-30
Laktosefri
Svinekam med teriyakistekt pak choy og reddiker med fullkornsris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
- pepper
Fullkornsris
Fullkornsris
135 g
Teriyakistekt pak choy og reddiker
Pak choy
1 stk
Gul paprika
½ stk
Reddiker
½ pakke
Rødløk
½ stk
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Svinekam
Mager svinekam i skiver
300 g
Chiliflak
½–1 pakke
Smør (Melk)
1 ts
Tilbehør
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 639 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 67 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist gjerne sesamfrøene i en tørr panne for ekstra god smak.
- Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Teriyakistekt pak choy og reddiker: Skyll pak choyen, paprikaen og reddikene. Kutt pak choyen og paprikaen i strimler, og kutt løken og reddikene i tynne skiver.
- Svinekam: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Ha 1 ts smør i pannen mot slutten av steketiden, og øs det over kjøttet. Krydre med salt, pepper og chiliflakene. Ha kjøttet over på et skjærebrett, og la det hvile i omtrent 5 minutter. Skjær deretter kjøttet i strimler.
- Teriyakistekt pak choy og reddiker, fortsettelse: Bruk stekepannen fra punkt 3 eller en wokpanne, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek grønnsakene fra punkt 2 i omtrent 2 minutter. Rør inn teriyakisausen de siste 30 sekundene.
- Tilbehør: Skyll og kutt limen i båter. Topp retten med sesamfrøene og server limebåtene til retten.