Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med basmatiris
15-20
Glutenfri

Kylling i tikka masala-saus med paprika, blomkål og brokkoli, servert med basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • vann

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
125 g

Kylling i tikka masala-saus

rød paprika
Rød paprika
½ stk
rødløk
Rødløk
½ stk
brokkoli- og blomkålbuketter
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
sous vide-kyllingfilet
Sous vide-kyllingfilet
300 g
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
2 dl
tikka masala-paste
Tikka masala-paste (Cashewnøtter)
½–1 glass
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 656 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Kylling i tikka masala-saus: Skyll og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel brokkoli- og blomkålbukettene, paprikaen og løken i en ildfast form. Del kyllingen i to, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
  4. Kylling i tikka masala-saus, fortsettelse: Rør sammen matfløten, tikka masala-pasten, ½ dl vann og grønnsaksbuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 12–15 minutter.
  5. God middag!