Kyllingbryst med bakte cherrytomater, pasta mezze maniche, kremet basilikumpesto og ruccolasalat
20-30

Kyllingbryst med bakte cherrytomater, pasta mezze maniche, kremet basilikumpesto og ruccolasalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • pastavann
  • salt
  • pepper

Kyllingbryst med bakte cherrytomater

rødløk
Rødløk
½ stk
cherrytomater
Cherrytomater
½–1 pakke
sous vide-kyllingfilet
Sous vide-kyllingfilet
300 g
spinat
Spinat
50 g
Smør (Melk)
½ ss

Pasta mezze maniche

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Pastavann
1 dl

Kremet basilikumpesto

basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
½–1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Ruccolasalat

rødløk
Rødløk
½ stk
ruccola
Ruccola
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 803 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 82 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
  2. Kyllingbryst med bakte cherrytomater: Skrell og kutt halve rødløken i tynne båter. Skyll og del cherrytomatene i to. Ha løken og tomatene i en ildfast form og legg kyllingen på toppen, sammen med kraften fra pakkene. Stek kyllingen og tomatene i ovnen i 15–20 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm og det har dannet seg en tomatsjy i bunnen av formen.
  3. Pasta mezze maniche: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet før du siler av pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen.
  4. Ruccolasalat: Kutt den andre halvdelen av rødløken i tynne skiver. Skyll og tørk salaten. Ha salaten og løken i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
  5. Kremet basilikumpesto: Visp sammen crème fraîchen og basilikumpestoen i en skål. Smak til med salt og pepper. 
  6. Kyllingbryst med bakte cherrytomater, fortsettelse: Ta kyllingen ut av formen og la den hvile i 5 minutter. Skyll spinaten. Ha tomatsjyen fra formen og ½ ss smør i kjelen med pastaen og spe med ønsket mengde av pastavannet. Vend inn spinaten så den såvidt faller sammen, og smak til med salt og pepper. Kutt kyllingen i skiver. 
  7. Server pastaen med kyllingen, basilikumkremen og ruccolasalaten. Vel bekomme!