Thaiwok med salsicciadeig, savoykålblanding, rød currypaste og jasminris
15-20
Laktosefri

Thaiwok med salsicciadeig, savoykålblanding, rød currypaste og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Thaiwok

rødløk
Rødløk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
frisk savoykålblanding
Frisk savoykålblanding
300 g
rød currypaste
Rød currypaste
½ pakke
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Vann
½–1 dl

Topping

peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 784 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Currypasten er litt sterk, så smak deg fram med den. Soyasaus passer også godt til denne retten.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Thaiwok, forberedelse: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i skiver.
  3. Thaiwok: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter med en stekespade. Tilsett rødløken, paprikaen, savoykålblandingen og currypasten, og stek videre i omtrent 3 minutter. Bland grønnsakene og kjøttet i pannen. 
  4. Thaiwok, fortsettelse: Ha i soya- og ingefærsausen og ½ dl vann, og kok opp. La woken koke på middels varme i omtrent 2 minutter. Tilsett mer av currypasten om du ønsker mer smak. Om du synes sausen blir for tykk, kan du også ha i litt mer vann.
  5. Topping: Topp retten med peanøttene.