15-20
Laktosefri
Thaiwok med salsicciadeig, savoykålblanding, rød currypaste og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- peanøtter,
- soya
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
Jasminris
Jasminris
125 g
Thaiwok
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Salsicciadeig
300 g
Frisk savoykålblanding
300 g
Rød currypaste
½ pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Vann
½–1 dl
Topping
Peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 784 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Currypasten er litt sterk, så smak deg fram med den. Soyasaus passer også godt til denne retten.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Thaiwok, forberedelse: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i skiver.
- Thaiwok: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter med en stekespade. Tilsett rødløken, paprikaen, savoykålblandingen og currypasten, og stek videre i omtrent 3 minutter. Bland grønnsakene og kjøttet i pannen.
- Thaiwok, fortsettelse: Ha i soya- og ingefærsausen og ½ dl vann, og kok opp. La woken koke på middels varme i omtrent 2 minutter. Tilsett mer av currypasten om du ønsker mer smak. Om du synes sausen blir for tykk, kan du også ha i litt mer vann.
- Topping: Topp retten med peanøttene.