Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og raita
15-20
Vegetar

Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og raita

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

    Basmatiris

    basmatiris
    Basmatiris
    125 g

    Indisk kikertgryte

    indisk vegetargryte
    Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
    600 g

    Nanbrød

    nanbrød
    Nanbrød (Hvete, Rug)
    ½–1 pakke

    Tilbehør

    koriander
    Koriander
    1 bunt
    cashewnøtter
    Cashewnøtter (Cashewnøtter)
    1 pakke
    raita
    Raita (Melk, Laktose)
    1 pakke
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 941 kcal
    • Fett 34 g
    • Karbohydrater 132 g
    • Protein 28 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.

    1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
    2. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
    3. Indisk kikertgryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
    4. Nanbrød: Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
    5. Tilbehør: Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips). Server raitaen til retten.
    6. God middag!