Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø
15-20
Laktosefri

Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Panert torsk

panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Wokkede grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
400 g
rødløk
Rødløk
1 stk
strimlet grønnkål
Strimlet grønnkål
100 g
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke

Tilbehør

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 881 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 110 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du lime liggende? Kutt den i båter, og server til retten.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  3. Panert torsk: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen i omtrent 15 minutter.
  4. Wokkede grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wokk gulrøttene, løken og grønnkålen i 3–4 minutter. Vend inn woksausen mot slutten av steketiden.
  5. Tilbehør: Server curry- og mangodressingen og sesamfrøene til retten. 
  6. Vel bekomme!