Salsicciaboller med tomatrisoni og brokkoli, servert med lett urtedressing
15-20

Salsicciaboller med tomatrisoni og brokkoli, servert med lett urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • sukker

Tomatrisoni

risoni
Risoni (Hvete)
150 g
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
250 g
spinat
Spinat
50 g
Smør (Melk)
1 ss

Brokkoli og salsicciaboller

brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g

Servering

urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 705 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 62 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker en litt løsere konsistens på tomatrisonien, kan du spare på litt av kokevannet, og røre litt av det inn i den ferdige tomatrisettoen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Tomatrisoni: Tilbered risonien som anvist på pakken.
  3. Brokkoli og salsicciaboller: Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Fordel brokkolien på den ene siden av et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Kutt av et hjørne på salsicciadeigposen, og klem ut små boller på den andre siden av stekebrettet. Stek brokkolien og kjøttbollene midt i ovnen i 10–12 minutter.
  4. Tomatrisoni, fortsettelse: Skrell og finhakk løken. Skyll og del tomatene i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olivenolje. Stek løken og tomatene i 2–3 minutter, til tomatene har begynt å falle fra hverandre og sluppet væske. Smak til med salt, pepper og et par klyper sukker. Vend inn den ferdigkokte risonien, 1 ss smør og spinaten, og fordel de ovnsbakte kjøttbollene og brokkolien over.
  5. Servering: Server urtedressingen til retten.