20-30
Sitrongress- og timianmarinert ytrefilet av svin servert med wokede grønnsaker og fullkornsnudler
Ingredienser
4 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- bløtdyr,
- egg,
- gluten,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
Ytrefilet av svin
600 g
Fullkornsnudler (Gluten, Soya, Egg)
1 pakke
Wokgrønnsaker
700 g
Woksaus med soya og sesam (Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
2 pakke
Olje
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La kjøttet hvile litt før du skjærer det opp.
- Sett stekeovnen på 180 grader.
- Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Brun kjøttet på alle sider. Legg kjøttet i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 20 minutter.
- Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek grønnsakene i 4-5 minutter. Vend inn woksausen og stek videre i et lite minutt.
- Skjær kjøttet i tynne skiver for servering. Hell vannet av nudlene, og vend dem inn med wokgrønnsakene.