Sitrongress- og timianmarinert ytrefilet av svin servert med wokede grønnsaker og fullkornsnudler
20-30

Sitrongress- og timianmarinert ytrefilet av svin servert med wokede grønnsaker og fullkornsnudler

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • bløtdyr,
  • egg,
  • gluten,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje

Ytrefilet av svin
600 g
Fullkornsnudler (Gluten, Soya, Egg)
1 pakke
wokgrønnsaker
Wokgrønnsaker
700 g
woksaus med soya og sesam
Woksaus med soya og sesam (Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
2 pakke
Olje
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La kjøttet hvile litt før du skjærer det opp.

  1. Sett stekeovnen på 180 grader.
  2. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Brun kjøttet på alle sider. Legg kjøttet i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 20 minutter.
  3. Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  4. Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek grønnsakene i 4-5 minutter. Vend inn woksausen og stek videre i et lite minutt.
  5. Skjær kjøttet i tynne skiver for servering. Hell vannet av nudlene, og vend dem inn med wokgrønnsakene.