Fiskekaker med gulrotfries, yoghurtdressing, blåbær, stangselleri, paprika og cherrytomater
20-30

Fiskekaker med gulrotfries, yoghurtdressing, blåbær, stangselleri, paprika og cherrytomater

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

gulrøtter
Gulrøtter
400 g
bladpersille
Bladpersille
1 pakke
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
1,5 dl
agurk
Agurk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
stangselleri
Stangselleri (Selleri)
2/3 pakke
Rød knutekål
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
Blåbær
1 pakke
Fiskekaker (Fisk, Selleri, Laktose)
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til yoghurtdressingen med ditt favorittkrydder!

  1. Sett stekeovnen på 220 grader.
  2. Gulrotfries: Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Fordel gulrotstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrotstavene i ovnen i ca. 20 minutter.
  3. Yoghurtdressing: Finhakk persillen. Bland persillen sammen med yoghurten i en serveringsskål.
  4. Grønnsaksfat: Kutt agurken, paprikaen, stangsellerien og knutekålen i staver, og fordel grønnsaksstavene på et serveringsfat med cherrytomatene og blåbærene.
  5. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fiskekakene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
  6. Server fiskekakene med gulrotfriesene, grønnsaksfatet og yoghurtdressingen.