20-30
Fiskekaker med gulrotfries, yoghurtdressing, blåbær, stangselleri, paprika og cherrytomater
Ingredienser
4 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gulrøtter
400 g
Bladpersille
1 pakke
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
1,5 dl
Agurk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Stangselleri (Selleri)
2/3 pakke
Rød knutekål
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Blåbær
1 pakke
Fiskekaker (Fisk, Selleri, Laktose)
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til yoghurtdressingen med ditt favorittkrydder!
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Gulrotfries: Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Fordel gulrotstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrotstavene i ovnen i ca. 20 minutter.
- Yoghurtdressing: Finhakk persillen. Bland persillen sammen med yoghurten i en serveringsskål.
- Grønnsaksfat: Kutt agurken, paprikaen, stangsellerien og knutekålen i staver, og fordel grønnsaksstavene på et serveringsfat med cherrytomatene og blåbærene.
- Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fiskekakene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
- Server fiskekakene med gulrotfriesene, grønnsaksfatet og yoghurtdressingen.