Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter
30-40
Laktosefri

Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • hvete,
  • rug,
  • soya

Basisvarer

  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Ovnsbakte søtpotetbåter

søtpotet
Søtpotet
1 stk

Pulled pork

pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
300 g
barbecuesaus
Barbecuesaus
1 pakke

Maiscoleslaw

maiskorn
Maiskorn
½–1 pakke
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
200 g
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss

Hamburgerbrød

grove hamburgerbrød
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 785 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte søtpotetbåter: Skyll og kutt søtpoteten i båter. Fordel båtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstbåtene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
  3. Pulled pork: Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det under søtpotetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.   
  4. Maiscoleslaw: Sil laken av maiskornene. Ha kålsalaten i en stor skål. Vend inn et par klyper salt og 1 ss eddik. La grønnsakene stå på benken i 5–10 minutter, hell av laken, og bland inn aiolien og maisen.
  5. Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter. 
  6. Vel bekomme!