15-20
Smashburgere med stekt løk, tomat og strimlet salat, servert med aioli og ovnsbakte poteter
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, egg, hvete, laktose, sulfitt
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Smashburgere med stekt løk | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | kjøttdeig | 600 g | |
![]() | skivet Norvegia (melk) | 2 pakker |
Hamburgerbrød | |||
---|---|---|---|
![]() | brioche-hamburgerbrød (egg, hvete, melk, laktose) | 2 pakker |
Grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | isbergsalat | ½–1 stk | |
![]() | tomat | 1 stk |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 863 kCal
- Fett
- 47 g
- Karbohydrater
- 66 g
- Protein
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: For å unngå at kjøttet setter seg fast i stekespaden kan du legge litt bakepapir mellom kjøttet og stekespaden.