Panert torsk med ertepuré, ovnsbakte poteter og syltede grønnsaker
35-45
Laktosefri

Panert torsk med ertepuré, ovnsbakte poteter og syltede grønnsaker

Ingredienser

Allergener

sulfitt, fisk, hvete, melk, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, melk, smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Syltede grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
vann
vann
2 dl
Basisvare
eplesider- eller hvitvinseddik
eplesider- eller hvitvinseddik
3 ss
Basisvare
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
Ovnsbakte poteter
poteter
poteter
700 g
potetkrydder
potetkrydder (sulfitt)
1 pakke
Ovnsbakt panert torsk
panert torsk
panert torsk (fisk, hvete)
720 g
Ertepuré
grønne erter
grønne erter
500 g
melk
melk (melk)
2 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Tilbehør
sitron
sitron
1 stk
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
841 kCal
Fett 
37 g
Karbohydrater 
95 g
Protein 
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek ertene sammen med potetene de siste 2 minuttene av potetenes steketid for å spare tid og oppvask.