35-45
Laktosefri
Panert torsk med ertepuré, ovnsbakte poteter og syltede grønnsaker
Ingredienser
4 personer
Allergener
sulfitt, fisk, hvete, melk, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, melk, smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Syltede grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
vann | 2 dl | ||
eplesider- eller hvitvinseddik | 3 ss | ||
sukker | 2 ss |
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | potetkrydder (sulfitt) | 1 pakke |
Ovnsbakt panert torsk | |||
---|---|---|---|
![]() | panert torsk (fisk, hvete) | 720 g |
Ertepuré | |||
---|---|---|---|
![]() | grønne erter | 500 g | |
melk (melk) | 2 dl | ||
smør (melk) | 3 ss |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | 1 stk | |
![]() | remulade (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 841 kCal
- Fett
- 37 g
- Karbohydrater
- 95 g
- Protein
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Stek ertene sammen med potetene de siste 2 minuttene av potetenes steketid for å spare tid og oppvask.