Ostegratinerte nachos med chili con carne, toppet med syltet rødløk, salat og guacamole
15-20
Glutenfri

Ostegratinerte nachos med chili con carne, toppet med syltet rødløk, salat og guacamole

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
  • vann
  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olivenolje

Gratinerte nachos med chili con carne

nachochips
Nachochips
½ pakke
chili con carne
Chili con carne
600 g
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Syltet rødløk

rødløk
Rødløk
1 stk
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Vann
½ dl
Sukker
3 ss

Salat

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk

Til servering

hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
guacamole
Guacamole
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 764 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Gratinerte nachos med chili con carne: Fordel nachochipsene utover en stor ildfast form, eller et stekebrett med bakepapir, og fordel chili con carnen over. Strø over den revne osten, og gratiner nachosen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til osten er gyllen.
  3. Syltet rødløk: Skrell og kutt løken i to, og så i tynne skiver. Kok opp ½ dl eddik, ½ dl vann og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering. 
  4. Salat: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll salaten i kaldt vann, og kutt den i strimler. Bland sammen tomaten og salaten i en salatbolle. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
  5. Til servering: Topp den gratinerte nachosen med den syltede rødløken, salaten, guacamolen og hvitløksdressingen før servering.
  6. God middag!