15-20
Glutenfri
Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, salt, pepper
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Fiskeboller i hvit saus med spinat | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskeboller i hvit saus (fisk, melk, laktose) | 1400 g | |
![]() | spinat | 100 g |
Karristekt blomkål og sprø pepperoni | |||
---|---|---|---|
![]() | pepperoni | 100 g | |
![]() | blomkål | 1 stk | |
![]() | karri | 1 pakke | |
smør (melk) | 2 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 740 kCal
- Fett
- 38 g
- Karbohydrater
- 61 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Stek blomkålen i ovnen med litt olje og karri på 220 grader i 15–20 minutter. Du kan også smake til den hvite sausen med litt revet muskat.