Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni
15-20
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Fiskeboller i hvit saus med spinat
fiskeboller i hvit saus
fiskeboller i hvit saus (fisk, melk, laktose)
1400 g
spinat
spinat
100 g
Karristekt blomkål og sprø pepperoni
pepperoni
pepperoni
100 g
blomkål
blomkål
1 stk
karri
karri
1 pakke
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
740 kCal
Fett 
38 g
Karbohydrater 
61 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek blomkålen i ovnen med litt olje og karri på 220 grader i 15–20 minutter. Du kan også smake til den hvite sausen med litt revet muskat.