20-30
Laktosefri
Koreanske barbecue-kyllingvinger med knust agurksalat, chilikremet coleslaw og jasminris
Ingredienser
4 personer
Allergener
soya, hvete, sesamfrø, fisk, sulfitt, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Koreanske barbecue-kyllingvinger | |||
---|---|---|---|
![]() | konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue | 1300 g | |
![]() | vårløk | 1 pakke | |
![]() | soya- og ingefærsaus (soya, hvete) | 1 pakke | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 1 pakke |
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Knust agurksalat | |||
---|---|---|---|
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | chiliflak | ½ pakker | |
![]() | sesam- og chilisaus (fisk, soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke | |
![]() | koriander | ½–1 bunter | |
sukker | ½–1 ts |
Chilikremet coleslaw | |||
---|---|---|---|
![]() | rødkål | 300 g | |
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | ½–1 pakker | |
![]() | lime | ½ stk |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 1012 kCal
- Fett
- 61 g
- Karbohydrater
- 71 g
- Protein
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan også servere chilimajonesen ved siden av, hvis du foretrekker det.