35-45
Glutenfri
Stekt kyllingbryst med spinatrisotto, smørbakt brokkoli og salsa verde
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Smørbakt brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
smør (melk) | 2 ss |
Spinatrisotto | |||
---|---|---|---|
![]() | sjalottløk | 3 stk | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | risottoris | 300 g | |
![]() | hønsebuljong | 2 pakker | |
![]() | revet Grande Premium (melk, laktose) | ½ pakker | |
vann | 9 dl |
Stekt kyllingbryst | |||
---|---|---|---|
![]() | kyllingbryst | 600 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | salsa verde | 1 pakke | |
![]() | revet Grande Premium (melk, laktose) | ½ pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 656 kCal
- Fett
- 23 g
- Karbohydrater
- 62 g
- Protein
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du