Stekt kyllingbryst med spinatrisotto, smørbakt brokkoli og salsa verde
35-45
Glutenfri

Stekt kyllingbryst med spinatrisotto, smørbakt brokkoli og salsa verde

Ingredienser

Allergener

melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Smørbakt brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Spinatrisotto
sjalottløk
sjalottløk
3 stk
spinat
spinat
100 g
risottoris
risottoris
300 g
hønsebuljong
hønsebuljong
2 pakker
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk, laktose)
½ pakker
vann
vann
9 dl
Basisvare
Stekt kyllingbryst
kyllingbryst
kyllingbryst
600 g
Tilbehør
salsa verde
salsa verde
1 pakke
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk, laktose)
½ pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
656 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
62 g
Protein 
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du