Grønnsakswok med portobellosopp, stekt egg, koriander og peanøtter
20-30
Laktosefri
Vegetar

Grønnsakswok med portobellosopp, stekt egg, koriander og peanøtter

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • soyasaus

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
½ pakke
Vann
½ dl

Grønnsakswok

portobellosopp
Portobellosopp
2 stk
pak choy
Pak choy
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
bønnespirer
Bønnespirer
1 pakke
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke

Stekt egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Topping

rød chili
Rød chili
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
lime
Lime
1 stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 666 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 72 g
  • Protein 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk to panner til å wokke, eller wokk i to omganger, hvis det blir for stor mengde i pannen.

  1. EggenudlerTilbered nudlene som anvist på pakken. Spar på omtrent ½ dl av kokevannet når du heller av vannet. 
  2. Grønnsakswok, forberedelse: Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. 
  3. Stekt egg: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i stekepannen, og stek dem i omtrent 3 minutter. Ha speileggene over på en tallerken.
  4. Grønnsakswok: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Legg soppen på en tallerken.  
  5. Grønnsakswok, fortsettelse: Ha ingefærblandingen i pannen, vend inn pak choyen, gulroten og rødløken, og wokk grønnsakene i 2–3 minutter. Skru ned til middels varme, og ha soppen tilbake i pannen. Tilsett bønnespirene, woksausen og de ferdigkokte nudlene. Spe med litt av kokevannet fra nudlene, til woksausen har ønsket konsistens. 
  6. Topping: Skyll og kutt chilien i skiver. Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp retten med peanøttene, chilien og korianderen. Server limebåtene og litt soyasaus til retten.