Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus
15-20
Laktosefri

Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • hvete

Basisvarer

  • olje
  • salt

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
½ pakke

Wokkede grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
½ stk
rødløk
Rødløk
1 stk
brokkoli
Brokkoli
1 stk
grønnkål
Grønnkål
50 g

Sitrusstekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke

Tilbehør

sweet chili-saus
Sweet chili-saus
75 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 629 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne woken med cashewnøtter, koriander eller basilikum.

  1. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
  2. Wokkede grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter. Del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i tynne staver.  
  3. Wokkede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk paprikaen, løken, brokkolien og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat. 
  4. Sitrusstekt kylling: Skjær kyllingen i strimler. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingstrimlene under omrøring i 4–5 minutter. Krydre med sitruskrydderet.
  5. Servering: Bland sammen nudlene, kyllingen og grønnsakene. Server sweet chili-sausen til retten.