35-45
Glutenfri
Mørkokt svinebog i sennepssjy med timianbakt kålrot, syrlig rødkål og potetmos
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, sulfitt, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
melk, smør, sukker, eplesider-/hvitvinseddik, vann, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
melk (melk) | 1–2 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Timianbakt kålrot | |||
---|---|---|---|
![]() | kålrot | 500 g | |
![]() | timian | 1 bunt | |
smør (melk) | 1 ss |
Syrlig rødkål | |||
---|---|---|---|
![]() | rødkål | 300 g | |
sukker | 1 ss | ||
eplesider-/hvitvinseddik | 2 ss | ||
vann | 1 dl |
Mørkokt svinebog i sennepssjy | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | sjysaus (melk) | 1 pakke | |
![]() | mørkokt svinebog med hvitløk og pepper | 600 g | |
![]() | grov sennep (sulfitt, sennep) | 1 glass |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 574 kCal
- Fett
- 28 g
- Karbohydrater
- 50 g
- Protein
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Server gjerne sennepen ved siden av retten, så middagsgjestene selv kan ha på så mye de ønsker.