15-20
Laktosefri
Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med villris og stekt egg
Ingredienser
4 personer
Allergener
soya, sesamfrø, hvete, egg
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje, salt, pepper
Villris | |||
---|---|---|---|
![]() | villris | 250 g |
Wok | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | grønne bønner | 150 g | |
![]() | kyllingkjøttdeig | 600 g | |
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 2 pakker | |
![]() | edamamebønner (soya) | 1 pakke |
Stekt egg | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 4 stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 678 kCal
- Fett
- 22 g
- Karbohydrater
- 71 g
- Protein
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du