Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med villris og stekt egg
15-20
Laktosefri

Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med villris og stekt egg

Ingredienser

Allergener

soya, sesamfrø, hvete, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Villris
villris
villris
250 g
Wok
gul løk
gul løk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
grønne bønner
grønne bønner
150 g
kyllingkjøttdeig
kyllingkjøttdeig
600 g
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
2 pakker
edamamebønner
edamamebønner (soya)
1 pakke
Stekt egg
egg
egg (egg)
4 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
678 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
71 g
Protein 
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du