Ingredienser
4 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Rød paprika
6 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Hakkede tomater
2 boks
Basilikum og oregano
1 pakke
Tomatpuré
4 ss
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Chorizo
1 pakke
Matfløte (Melk, Laktose)
3 dl
Bladpersille
1 pakke
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Olje
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili i suppen for en mer spicy smak!
- Sett stekeovnen på 250 grader. Bruk grillfunksjon om du har.
- Kle et stekebrett med bakepapir og smør det med litt olje. Kutt paprikaene i to og fjern frøene. Fordel paprikadelene utover stekebrettet med baksiden opp. Stek paprikaene i ovnen i 10-15 minutter, eller til de får sorte flekker. Fjern det ytterste skallet på paprikaene når de er ferdigstekte.
- Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en tykkbunnet kjele med litt olje til middels høy varme. Stek hvitløken i et par minutter, tilsett paprikaene, de hakkede tomatene, 4 spiseskjeer tomatpuré, 5 dl vann og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og la suppen småkoke i ca. 10 minutter.
- Skjær chorizoen i skiver. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek chorizoen i 3-4 minutter.
- Ta suppen av kokeplaten. Kjør suppen glatt med en stavmikser eller i en blender. Spe på med matfløten, litt og litt, til suppen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
- Finhakk persillen. Server suppen med chorizoen og persillen.