Fiskekaker med agurk- og eplesalat, ovnsbakte søtpoteter og sennep- og dilldressing
Glutenfri

Fiskekaker

med agurk- og eplesalat, ovnsbakte søtpoteter og sennep- og dilldressing
4.14 (152)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Søtpoteter
2 stk
Agurk
½–1 stk
Grønt eple
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
1–2 ss
Lettrømme
100–150 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
½–1 pakke
(Sennep)
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
701 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
 Skyll eller skrell søtpotetene, og kutt dem i tynne båter. Fordel søtpotetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Skyll agurken og eplet, og skrell løken. Kutt agurken, eplet og løken i tynne skiver. Bland saften fra sitronen og 1–2 ss sukker i en skål, og vend inn agurken, løken og eplet.
Legg fiskekakene på brettet med søtpotetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden. 
 Rør sammen rømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper,.
Vel bekomme!