Glutenfri
Fiskekaker
med agurk- og eplesalat, ovnsbakte søtpoteter og sennep- og dilldressing4.14 (152)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Søtpoteter
2 stk
Agurk
½–1 stk
Grønt eple
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
1–2 ss
Lettrømme
100–150 g
Kryddermiks med sennep og dill
½–1 pakke
Fiskekaker
360 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 701 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 86 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll eller skrell søtpotetene, og kutt dem i tynne båter. Fordel søtpotetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skyll agurken og eplet, og skrell løken. Kutt agurken, eplet og løken i tynne skiver. Bland saften fra sitronen og 1–2 ss sukker i en skål, og vend inn agurken, løken og eplet.
Legg fiskekakene på brettet med søtpotetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden.
Rør sammen rømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper,.
Vel bekomme!
