Pulled pork med barbecuesaus
i hvetetortillaer, servert med coleslaw, mais og hjertesalatNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- pepper
- salt
Mørkokt svinebog
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Delt kinakål
200 g
Lett urtedressing
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 696 kcal
- Fett:
- 24 g
- Karbohydrater:
- 76 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet videre i ovnen uten aluminiumsfolien i omtrent 5 minutter til.
Skyll eller skrell eplet, og grovriv det på et rivjern. Kutt kinakålen i tynne strimler. Ha eplet og kålen i en serveringsskål, og vend inn dressingen. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
Skyll og kutt hjertesalaten i tynne strimler. Sil laken av maisen, og ha salaten og maisen i hver sin skål.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen.
Vel bekomme!