Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer, servert med coleslaw, mais og hjertesalat

Pulled pork med barbecuesaus

i hvetetortillaer, servert med coleslaw, mais og hjertesalat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • pepper
  • salt
Mørkokt svinebog
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Delt kinakål
200 g
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Maiskorn
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
696 kcal
Fett:
24 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og stek kjøttet videre i ovnen uten aluminiumsfolien i omtrent 5 minutter til. 
 Skyll eller skrell eplet, og grovriv det på et rivjern. Kutt kinakålen i tynne strimler. Ha eplet og kålen i en serveringsskål, og vend inn dressingen. Smak til med salt og pepper. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter.
 Skyll og kutt hjertesalaten i tynne strimler. Sil laken av maisen, og ha salaten og maisen i hver sin skål.
Fyll tortillaene med kjøttet, coleslawen, salaten og maisen. 
Vel bekomme!