Laktosefri
Panert torsk med quinoa
og chilistekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing4.11 (115)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Panert torsk
360 g
Quinoa
125 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 921 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 100 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis dere ikke er så glad i sterk mat, kan man smake seg frem med chilisausen, eller servere den ved siden av.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered quinoaen som anvist på pakken.
Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i båter. Legg grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn chilisausen, litt salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er møre.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen under grønnsakene i omtrent 10 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Vend inn de chilistekte grønnsakene med quinoaen. Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!
