Panert torsk med quinoa og chilistekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri

Panert torsk med quinoa

og chilistekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
4.11 (115)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Quinoa
125 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
921 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis dere ikke er så glad i sterk mat, kan man smake seg frem med chilisausen, eller servere den ved siden av.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Tilbered quinoaen som anvist på pakken.
 Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i båter. Legg grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn chilisausen, litt salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er møre.
 Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen under grønnsakene i omtrent 10 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
 Vend inn de chilistekte grønnsakene med quinoaen. Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!