Pad thai med tofu, eggenudler og bønnespirer, toppet med koriander og peanøtter
Laktosefri
Vegetar

Pad thai med tofu

eggenudler og bønnespirer, toppet med koriander og peanøtter
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Stekt norsk tofu
1 pakke
(Soya)
Bønnespirer
1 pakke
Egg
2 stk
(Egg)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Srirachasaus
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
752 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server nudlene og sausen hver for seg, hvis dere foretrekker det.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
 Skrell gulroten og løken, og kutt dem i tynne strimler. Tørk tofuen lett med kjøkkenpapir, og del den i mindre biter. Skyll bønnespirene.    
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok tofuen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken når det gjenstår 30 sekunder av steketiden, og smak til med salt og pepper. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med tofuen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne eggerøre. Ha til side på en tallerken.
 Ha litt ny olje i pannen, og wok gulrotstrimlene i omtrent ett minutt. Tilsett nudlene og soya- og ingefærsausen, og wok videre i et par minutter. Ha nudelblandingen i bollen med tofublandingen fra punkt 3, og bland inn bønnespirene.
 Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Dryss peanøttene og korianderen over retten ved servering, og server limebåtene og srirachasausen til retten.
Vel bekomme!