Laktosefri
Vegetar
Nudelwok med soyaglasert tofu
aromasopp og korianderNy oppskrift
Under 20 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Eggnudler
125 g
Stekt norsk tofu
1 pakke
Maisstivelse
1 pakke
Aromasopp
100 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½ pose
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
150 g
Edamamebønner
1 pakke
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 852 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 78 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk en stor steke- eller wokpanne til å wokke grønnsakene eller wok i flere omganger. Pass på at stekepannen er ordentlig varm før du har i grønnsakene.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Del tofuen i mindre biter, og tørk den med tørkepapir. Rør sammen maisstivelsen og litt salt i en bolle, og vend inn tofubitene så de blir dekket på alle sider. Børst soppen fri for jord, og del dem i fire.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek wokmiksen i 2–4 minutter, eller til grønnsakene har fått litt farge. Vend inn edamamebønnene, og stek videre i omtrent 1 minutt. Vend inn de ferdigkokte nudlene, og smak til med salt, pepper og litt saft fra limen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i godt med olje. Stek tofubitene i 2–3 minutter under omrøring til de blir sprø, og ha dem over på en tallerken. Stek soppen i samme stekepanne i 2–3 minutter, og vend inn soya- og ingefærsausen og 1–2 ss soyasaus. Kok opp, og vend inn tofuen rett før servering.
Skyll og grovhakk korianderen, og del resten av limen i båter. Ha den soyaglaserte tofuen og soppen over de wokede grønnsakene, og topp med peanøttene og korianderen. Server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!