Nudelwok med soyaglasert tofu, aromasopp og koriander
Laktosefri
Vegetar

Nudelwok med soyaglasert tofu

aromasopp og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Stekt norsk tofu
1 pakke
(Soya)
Maisstivelse
1 pakke
Aromasopp
100 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Glutenfri soyasaus
½ pose
(Soya)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
150 g
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
852 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
78 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk en stor steke- eller wokpanne til å wokke grønnsakene eller wok i flere omganger. Pass på at stekepannen er ordentlig varm før du har i grønnsakene.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Del tofuen i mindre biter, og tørk den med tørkepapir. Rør sammen maisstivelsen og litt salt i en bolle, og vend inn tofubitene så de blir dekket på alle sider. Børst soppen fri for jord, og del dem i fire. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek wokmiksen i 2–4 minutter, eller til grønnsakene har fått litt farge. Vend inn edamamebønnene, og stek videre i omtrent 1 minutt. Vend inn de ferdigkokte nudlene, og smak til med salt, pepper og litt saft fra limen. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i godt med olje. Stek tofubitene i 2–3 minutter under omrøring til de blir sprø, og ha dem over på en tallerken. Stek soppen i samme stekepanne i 2–3 minutter, og vend inn soya- og ingefærsausen og 1–2 ss soyasaus. Kok opp, og vend inn tofuen rett før servering.
 Skyll og grovhakk korianderen, og del resten av limen i båter. Ha den soyaglaserte tofuen og soppen over de wokede grønnsakene, og topp med peanøttene og korianderen. Server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!