Mør svinebog i hoisinsaus servert med eggenudler og pak choy i soya- og ingefærsaus
Laktosefri

Mør svinebog i hoisinsaus

servert med eggenudler og pak choy i soya- og ingefærsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Hvitløksfedd
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Mørkokt svinebog
300 g
Lime
1 stk
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
632 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll pak choyen og kutt den i båter gjennom stilkfestet.    
 Ta kjøttet ut av pakken, ta vare på kraften. Kutt kjøttet i centimetertykke skiver. Skyll og finriv skallet av limen (bare det grønne). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek svineskivene i omtrent 3 minutter, til de er gylne. Ha i hoisinsausen, kraften fra pakken, limeskallet og sesamfrøene. Skru ned temperaturen til lav varme og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
 Hell vannet fra de kokte nudlene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp kjelen du kokte nudlene i til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha hvitløken og paprikaen i kjelen, og la det steke i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen og soya-og ingefærsausen. Stek det hele videre i 2–3 minutter, og smak til med salt og pepper.    
Vel bekomme!