Laktosefri
Mør svinebog i hoisinsaus
servert med eggenudler og pak choy i soya- og ingefærsausNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Eggnudler
125 g
Hvitløksfedd
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Mørkokt svinebog
300 g
Lime
1 stk
Hoisinsaus
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 632 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 69 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll pak choyen og kutt den i båter gjennom stilkfestet.
Ta kjøttet ut av pakken, ta vare på kraften. Kutt kjøttet i centimetertykke skiver. Skyll og finriv skallet av limen (bare det grønne). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek svineskivene i omtrent 3 minutter, til de er gylne. Ha i hoisinsausen, kraften fra pakken, limeskallet og sesamfrøene. Skru ned temperaturen til lav varme og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Hell vannet fra de kokte nudlene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp kjelen du kokte nudlene i til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha hvitløken og paprikaen i kjelen, og la det steke i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen og soya-og ingefærsausen. Stek det hele videre i 2–3 minutter, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!