Klippfiskkarbonader med reker, kokte poteter, grønne erter og karriremulade med sitron
Glutenfri

Klippfiskkarbonader med reker

kokte poteter, grønne erter og karriremulade med sitron
3.31 (64)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Gul løk
½ stk
Grønne erter
125 g
Smør
½ ss
(Melk)
Remulade
75 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
½ pakke
Sitron
½ stk
Klippfiskkarbonader
380 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Lyngen-reker
100 g
(Skalldyr)
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
696 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
46 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne en puré av ertene.

 Skyll og kutt eventuelt potetene i jevnstore biter. Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Skrell og kutt løken i små terninger. Ha løken, ertene og ½ ss smør i en liten kjele, og varm forsiktig opp. Krydre med salt og pepper.   
 Bland remuladen og karrien i en liten skål, og smak til med saft fra halve sitronen, litt salt og pepper. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek klippfiskkarbonadene i 1–2 minutter på hver side. Ha over rekene, og bland dem med karbonadene. 
 Kutt resten av sitronen i båter, og server dem og karriremuladen til retten.
Vel bekomme!