Laktosefri
Ponzubakt laksefilet
med wokket pak choy, jasminris og limeNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- smør
Jasminris
135 g
Laksefilet
270 g
Ponzusaus
1 pakke
Lime
½ stk
Smør
2 ss
Pak choy
1 stk
Råkostmiks
150 g
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 840 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 75 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker å forenkle oppskriften, kan grønnsakene bakes i ovnen sammen med fisken.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Kok risen etter anvisningen på pakken.  
 Skyll fisken i kaldt vann. Fordel fisken i en ildfast form og ha over ponzusausen, saften fra ½ lime og 2 ss smør. Stek fisken i ovnen i omtrent 8 minutter eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.    
 Skyll pak choyen, og kutt den i grove strimler. Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme og ha i litt olje. Wok pak choyen og råkostmiksen i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt.     
 Kutt resten av limen i båter. Server limebåtene og peanøttene til retten. God middag! 
Vel bekomme!
