15-20
Glutenfri
Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, melk, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
salt, pepper, olje, smør
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Smørstekt kål og reddiker | |||
---|---|---|---|
![]() | reddik- og kålblanding | 500 g |
Fiskekaker | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskekaker (fisk, melk) | 720 g |
Sennep- og dilldressing | |||
---|---|---|---|
![]() | lettrømme (melk) | 150 g | |
![]() | kryddermiks med sennep og dill (sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 539 kCal
- Fett
- 28 g
- Karbohydrater
- 45 g
- Protein
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.