Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med smørstekt kål og reddiker, kokte poteter og sennep- og dilldressing

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje, smør

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Smørstekt kål og reddiker
reddik- og kålblanding
reddik- og kålblanding
500 g
Fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Sennep- og dilldressing
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
539 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
45 g
Protein 
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.