Vegetarschnitzler med jasminris, lettsyltede grønnsaker, teriyakisaus og koriander
20-30
Laktosefri
Vegetar

Vegetarschnitzler med jasminris, lettsyltede grønnsaker, teriyakisaus og koriander

Ingredienser

Allergener

selleri, havre, hvete, sulfitt, egg, sennep, soya, sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, salt, pepper, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Lettsyltede grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
agurk
agurk
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
lime
lime
½ stk
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Vegetarschnitzler
vegetarschnitzler
vegetarschnitzler (selleri, havre, hvete)
480 g
Til servering
lime
lime
½ stk
koriander
koriander
1 bunt
edamamebønner
edamamebønner (soya)
2 pakker
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
736 kCal
Fett 
31 g
Karbohydrater 
94 g
Protein 
20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også steke vegetarschnitzlene i ovnen på 200 grader i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme og paneringen er sprø.