20-30
Laktosefri
Vegetar
Vegetarschnitzler med jasminris, lettsyltede grønnsaker, teriyakisaus og koriander
Ingredienser
4 personer
Allergener
selleri, havre, hvete, sulfitt, egg, sennep, soya, sesamfrø
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker, salt, pepper, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Lettsyltede grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | lime | ½ stk | |
sukker | 1 ts |
Vegetarschnitzler | |||
---|---|---|---|
![]() | vegetarschnitzler (selleri, havre, hvete) | 480 g |
Til servering | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | koriander | 1 bunt | |
![]() | edamamebønner (soya) | 2 pakker | |
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke | |
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 736 kCal
- Fett
- 31 g
- Karbohydrater
- 94 g
- Protein
- 20 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan også steke vegetarschnitzlene i ovnen på 200 grader i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme og paneringen er sprø.